Gezonde ontbijt bake tray met ei en spruitjes, een voedzaam en makkelijk recept!
Een goede dag begint met een voedzaam ontbijt, en deze ontbijt bake tray met ei en spruitjes is daar het perfecte voorbeeld van! Deze ovenschotel is niet alleen makkelijk te maken, maar ook rijk aan eiwitten, vezels en gezonde vetten.
Spruitjes zijn een echte powerfood: ze zitten bomvol vitamines en ondersteunen een gezonde darmflora. Door ze te combineren met eieren en wat kruiden, creëer je een voedzame start die je energie geeft voor de hele ochtend. Ideaal voor drukke ochtenden of om vooraf te maken voor een meal prep. Simpel, voedzaam en boordevol smaak, perfect voor jouw biohacking lifestyle!

Porties
Bereidingstijd
40 min.Energie
530 kcalIngredienten
Recept
Voeg de ui, gesneden bacon en spruitjes toe op de plaat en sprenkel dit met extra vierge bio olijfolie, keltisch zeezout en zwarte peper.
De bakplaat is nu klaar voor de oven. Na 15 minuten haal je de plaat uit de oven en hussel de ingrediënten door elkaar en bak je alles nog voor 10 minuten.
Bewaar je left-overs in een luchtdicht bakje voor maximaal 4 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 530 kcal |
Fat (Vetten) | 38 gram Verzadigd: 5,6 gram |
Protein (Eiwit) | 28 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 20 gram |
Vezels | 7 gram |
Zout | 7,13 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?