Maak zelf Thaise kippensoep met kokosmelk, kip en frisse kruiden voor een exotische smaakbeleving. Probeer het recept nu!
Thaise kippensoep, ook wel bekend als ‘Tom Kha Gai,’ is een heerlijk geurige en smaakvolle soep die een perfecte balans biedt tussen pittig, zuur, zoet en hartig. Deze soep, die zijn oorsprong vindt in de Thaise keuken, combineert het romige van kokosmelk met de frisse smaken van limoen, citroengras en galangawortel, waardoor elke lepel een exotische ervaring is. De malse stukjes kip en verse kruiden maken van deze soep niet alleen een verwarmende maaltijd, maar ook een verrukkelijke smaakreis naar Thailand.
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 1053,5 kcal |
Fat (Vetten) | 65,95 gram Verzadigd: 46,6 gram |
Protein (Eiwit) | 83,3 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 22,1 gram |
Vezels | 4,4 gram |
Zout | 2,6 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?