Ontdek dit heerlijke recept voor gevulde portobello met feta. Een snel en lekker gerecht boordevol smaak en perfect als lunch!
Op zoek naar een eenvoudig maar smaakvol gerecht? Deze gevulde portobello’s met feta zijn een perfecte combinatie van hartig, romig en kruidig. De stevige structuur van de portobello maakt hem ideaal als vleesvervanger, terwijl de zoute feta en aromatische kruiden zorgen voor een heerlijke smaakexplosie. Als je een lichte lunch wilt, dan is dit recept snel, voedzaam en vol van smaak.

Porties
Bereidingstijd
15 min.Energie
280 kcalIngredienten
Recept
Verhit de oven voor op 220 °C. Voorzie een bakplaat met een bakpapiertje. Verdeel de portobello’s over de bakplaat en breng op smaak met peper en zeezout.
Bak de champignons over 10 tot 15 minuten in de oven. Dep af en toe het overige vocht van de bakplaat af.
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 280 kcal |
Fat (Vetten) | 20 gram Verzadigd: 6 gram |
Protein (Eiwit) | 22 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 6 gram |
Vezels | 3 gram |
Zout | 1,2 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?