Start je dag met een krachtig ontbijt van knapperige bacon, sappige champignons en perfect gebakken eieren. Eenvoudig, snel en verrukkelijk!
Begin je dag met een stevig en smaakvol ontbijt: knapperige bacon, sappige champignons en perfect gebakken eieren. Dit klassieke trio zorgt voor een heerlijke combinatie van hartig, romig en umami, ideaal om je ochtend een krachtige start te geven. Of je het nu eet als een doordeweekse traktatie of een luxe weekendontbijt, dit gerecht vult niet alleen je buik maar ook je dag met energie.

Porties
Bereidingstijd
30 min.Energie
230 kcalIngredienten
Recept
Verhit de bacon in een roestvrij stalen pan (of een ander ovenbestendige schaal) op medium hitte.
Bak de bacon voor 6 tot 8 minuten tot krokant. Haal de bacon uit de pan en leg deze aan de kant op een bord.
Voeg nu de gesneden champignons in de pan en bak deze voor 5 minuten tot goudbruin. Breng op smaak met keltisch zeezout.
Doe nu ook de kool toe aan de pan en bak dit voor samen voor 5 minuten. Roer hier nu ook de stukjes bacon doorheen.
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 230 kcal |
Fat (Vetten) | 17 gram Verzadigd: 6 gram |
Protein (Eiwit) | 15 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 3,5 gram |
Vezels | 1,5 gram |
Zout | 0,8 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?