Geniet van een heerlijke gegrilde steak met wilde rijst salade, een voedzame en smaakvolle combinatie van mals vlees.
Op zoek naar een gerecht dat zowel voedzaam als smaakvol is? Deze gegrilde steak met wilde rijst salade brengt het beste van twee werelden samen: de diepe, rokerige smaak van perfect gegrild vlees gecombineerd met de frisse, nootachtige textuur van wilde rijst en knapperige groenten.
Dit recept is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een voedzame keuze die rijk is aan eiwitten en vezels. Ideaal voor een zomerse avond of als indrukwekkend diner voor gasten. Serveer het met een frisse dressing en geniet van een gebalanceerde maaltijd vol smaak en textuur!

Porties
Bereidingstijd
45 min.Energie
348 kcalIngredienten
Recept
Verwarm de grill of grillpan op medium vuur. Terwijl de grill warm aan het worden is, besprenkel je de steak met een deel van de olijfolie en de steakkruiden.
Bewaar dit gerecht voor maximaal 3 dagen in een luchtdicht bakje in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 348 kcal |
Fat (Vetten) | 24 gram Verzadigd: 7 gram |
Protein (Eiwit) | 29 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 7 gram |
Vezels | 3 gram |
Zout | 1,5 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?