Deze gember-kurkuma zalm zit boordevol smaak en gezonde voordelen! Makkelijk te maken en perfect voor een voedzame maaltijd.
Op zoek naar een gerecht dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook bomvol gezondheidsvoordelen zit? Deze gember-kurkuma zalm is een echte topper! De combinatie van pittige gember en aardse kurkuma geeft de zalm niet alleen een rijke, warme smaak, maar zit ook boordevol ontstekingsremmende eigenschappen. Door de zalm te bakken of te roosteren, blijven de smaken mooi in balans en krijg je een sappige, smaakvolle maaltijd die perfect past in een voedzaam eetpatroon. Serveer met knapperige groenten en een frisse dressing voor een gerecht dat zowel je lichaam als je smaakpapillen blij maakt!

Porties
Bereidingstijd
25 min.Energie
748,5 kcalIngredienten
Recept
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 3 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 748,5 kcal |
Fat (Vetten) | 45,4 gram Verzadigd: 8,7 gram |
Protein (Eiwit) | 67,25 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 52,8 gram |
Vezels | 9,4 gram |
Zout | 0.61 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?