Harrisa scrambled eggs

2 februari 2025

Lunch, Ontbijt, Recepten

Maak heerlijke Harissa scrambled eggs met een kruidige kick! Dit snelle en eiwitrijke ontbijt is perfect voor een smaakvolle start van de dag.

Op zoek naar een ontbijt dat zowel hartig als een tikje pittig is? Harissa scrambled eggs is de perfecte combinatie van romige roereieren met de kruidige, licht rokerige kick van harissa. Dit gerecht brengt de warmte en specerijen van Noord-Afrikaanse keukens samen met de luchtige zachtheid van perfect gegaarde eieren.

Of je het nu serveert op een knapperige snee zuurdesembrood of met een frisse salade aan de zijkant, deze scrambled eggs tillen je ontbijt of brunch naar een hoger niveau. Klaar om je ochtend een smaakvolle boost te geven? Laten we beginnen!

Harrisa scrambled eggs

Biohack Ontbijt

Porties

Bereidingstijd

10 min.

Energie

160 kcal

Ingredienten


Recept

1.

Kluts in een klein kommetje harrisa en snufje zout.

2.

Verhit olie in een pan op medium hoog vuur. Doe hier je geklutste ei in en scramble deze tot alles gaar is.

3.

Mix in een kom de avocado, limoensap en koriander. Breng dit op smaak met zeezout.

4.

Plaats de ei en avocado mix op je bord! ENJOY!

Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!


Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.

Energy (Energie)160 kcal
Fat (Vetten)13 gram
Verzadigd: 2 gram
Protein (Eiwit)7 gram
Carbohydrate (Koolhydraten)5 gram
Vezels 3 gram
Zout 0,4 gram

Eggs-actly what you need!

Volg ons op instagram voor meer inspiratie

Deze recepten in jouw weekmenu?

Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?

wrap vegetarische shoarma kip spiesjes 6U5A1881 IMG_6868-min-750x500 IMG_83401-scaled IMG_8847-225x300