Ontdek hoe je zelf een heerlijke Thaise phanaeng curry met kip maakt een romig, kruidig gerecht boordevol authentieke smaken!
Als je op zoek bent naar een Thaise curry die zowel romig als kruidig is, dan is phanaeng curry een perfecte keuze. Dit gerecht, afkomstig uit de Thaise keuken, onderscheidt zich door zijn volle, romige textuur en diepe, complexe smaken. In tegenstelling tot andere Thaise curry’s, zoals de rode of groene curry, is phanaeng rijker van smaak. De combinatie van aromatische kruiden, kokosmelk en een subtiele zoetheid maakt dit gerecht onweerstaanbaar.

Porties
Bereidingstijd
30 min.Energie
971 kcalIngredienten
Recept
Bewaar dit gerecht in een luchtdicht bakje voor maximaal 2 dagen in de koelkast!
Voedingswaarde
De voedingsinformatie is gebaseerd op 1 portie.
Energy (Energie) | 971 kcal |
Fat (Vetten) | 80.7 gram Verzadigd: 66,4 gram |
Protein (Eiwit) | 40,5 gram |
Carbohydrate (Koolhydraten) | 18,5 gram |
Vezels | 1,5 gram |
Zout | 0,9 gram |
Deze recepten in jouw weekmenu?
Wist je dat Melissa als orthomoleculair therapeut ook advies, coaching en training aanbiedt?